Advokat za razvod braka

Porodično pravo

Advokatska kancelarija Popović ulaže značajan napor u zauzimanje adekvatnog pristupa u domenu porodičnog prava i prava dece, kao izuzetno važnim društvenim oblastima. U ovoj grani prava se oslanjamo na naše višegodišnje iskustvo u rešavanju bračnih i porodičnih pitanja i sporova.

Naš pravni tim ima bogatu praksu koja obuhvata sastavljanje bračnih ugovora, pitanja razvoda braka uključujući sporazumni razvod braka ili tužbu za razvod braka, podele imovine stečene u braku, starateljstvo nad decom, nasilje u porodici i izdržavanje dece i supružnika (alimentacija).

Uvek nam se možete obratiti radi zaštite Vaših prava, a mi ćemo se postarati da Vaša prava u potpunosti i na adekvatan način budu zaštićena.

Najnoviji slučajevi

Slučajevi

razvod braka

Razvod braka

Kako pokrenuti razvod braka i koliko košta Razvod braka kao jedno od osnovnih prava supružnika, regulisan je Porodičnim zakonom i predstavlja zakonom uređen način prestanka

Prinudna naplata alimentacije

Prinudna naplata alimentacije

Prema Porodičnom zakonu Srbije roditelji imaju pravo i dužnost da izdržavaju svoju decu. U slučaju kada samo jedan roditelj ima starateljstvo nad detetom, drugi roditelj