O nama

Advokatska kancelarija Popović nalazi se u centru Novog Sada, u savremenom i prijatno opremeljenom prostoru, u blizini svih važnih institucija za obavljanje advokatske delatnosti.

Tim advokatske kancelarije Popović se od 2013. godine konstantno razvija, kako u broju kolega, tako i u oblastima prava za koje je postala prepoznatljiva kada je advokatura u pitanju. Kancelarija se bavi svim oblastima prava i time pruža kompletnu podršku klijentima. Naš način rada – individualni pristup svakom slučaju i stavljanje interesa klijenta u fokus.

Ciljevi kojima težimo su vrhunski kvalitet usluge, profesionalni pristup poslu i konstantni napredak u kvalitetu pomoći koju pružamo našim klijentima.

Našu kancelariju čini iskusan tim advokata i saradnika, koji je posvećen profesionalnom radu i uspehu, u svim oblastima našeg delovanja.

– Ostvarite prava koja vam pripadaju –

Naš zadatak je da rešimo pravne probleme sa kojima se klijenti suočavaju. Istovremeno, naša misija je da edukujemo i upoznamo građane sa njihovim pravima u skladu sa zakonskim propisima. Time sprečavamo nastanak pravnih problema, odnosno pomažemo klijentima u procesu sprovođenja zakona kako bi ostvarili prava koja im pripadaju.  Na našem blogu možete naći korisne informacije koje vam mogu pomoći da razumete vaša prava i obaveze, kao i da se upoznate sa zakonskim propisima i procedurama. Na taj način, imaćete jasniju sliku i spremna pitanja za advokata ukoliko vam je potreban pravni zastupnik.