Naš tim

Za nas su poverenje i zaštita interesa klijenta uvek na prvom mestu

Odabrati pravnog zastupnika nije nimalo jednostavno, pogotovo ako se nalazite u situaciji koja dovodi do povećanja stresa ili zabrinutosti. Naši klijenti ističu da je na njihovu odluku pri odabiru u najvećoj meri uticalo to što je njihov problem pažljivo saslušan i što su dobili povratnu informaciju koju su tražili u najkraćem roku. Pored preporuka koje ističu kao veoma značajne, važno im je poverenje i podrška koju dobiju već prilikom prvog susreta.

“Misija svakog člana našeg tima je da pomogne klijentu u složenim i delikatnim situacijama, rešavajući tekući pravni problem. Ono što klijenti prepoznaju kao posebnu vrednost je ukazivanje na potencijalne scenarije, moguće ishode, kao i predviđanje pravnih problema koji mogu nastati. To je ujedno i jedan od glavnih razloga zašto većina naših klijenata dolazi prema preporuci. Ponosan sam na naš tim visoko obrazovanih advokata i saradnika sa dugogodišnjim iskustvom u različitim oblastima prava.” – Srđan Popović.

Upoznajte tim koji zastupa naše klijente u procesima izrade ugovora, privrednog, radnog, stvarnog, porodičnog ili naslednog prava, kao i u procesima naknade štete i krivičnog i prekršajnog prava. 

Srđan Popović

Advokat i osnivač Advokatske kancelarije Popović

Jovana Vajdić

Advokat

Olgica Džabić

Advokat

Anđela Trivunčić

Advokat

Nikola Marković

Advokat

Zorka Vrebalov

Administrativni sekretar

Milica Veselinović

Advokatski pripravnik

Anja Dakić

Advokatski pripravnik

Tomislav Jašić

Advokatski pripravnik

Nataša Stupar

Advokatski pripravnik

Marko Zdravković

Advokatski pripravnik

Srna Marčetić

Advokatski pripravnik

Tara Mijatović

Advokatski pripravnik

Zakažite video poziv sa advokatom

Umesto sastanka u kancelariji, održavamo konsultacije i preko video poziva, putem Google meet platforme, koja je svima dostupna.

Cena konsultacija je 5.000,00 dinara, i plaća se unapred, najkasnije jedan radni dan pre termina konsultacija.

Ukoliko uplata ne bude bila vidljiva na računu jedan radni dan pre zakazanog termina, zadržavamo pravo da otkažemo zakazani termin.

Ako ste uplatili iznos za konsultacije, a iz opravdanih razloga budete sprečeni da se pojavite na video pozivu u zakazanom terminu, potrebno je da nas o tome obavestite jedan radni dan unapred kako bismo pomerili sastanak i zakazali drugi termin.

Podaci za uplatu

Primalac: Advokat Popović Srđan, Novi Sad, Lasla Gala 7
Svrha uplate: Konsultacije
Br. računa: 265-7570310000079-54