Zapošljavamo advokatskog pripravnika/pripravnicu

Sadržaj

U toku su otvorene prijave za poziciju Advokatski pripravnik/pripravnica. Svi zainteresovani kandidati svoje biografije mogu poslati na email kancelarija@advokat-popovic.rs do 31.07.2024.

Ukoliko sebe vidite u advokaturi i želite da steknete iskustvo u različitim oblastima prava, uz podršku iskusnih advokata, biće nam drago da se upoznamo.”

Srđan Popović

Tim advokatske kancelarije Popović se od 2013. godine konstantno razvija, kako u broju kolega, tako i u oblastima prava za koje je postala prepoznatljiva kada je advokatura u pitanju. Kancelarija se bavi svim oblastima prava, što je od izuzetne važnosti kada je u pitanju iskustvo pripravnika. Uz naše kolege imate priliku da prođete kroz različite slučajeve i praktično savladate sve ono što vas čeka na putu da postanete uspešan advokat.

Naše kolege nakon položenog pravosudnog ispita neretko odlučuju da nastavimo zajedničku saradnju, što govori u prilog tome kakvi su odnosi u kancelariji i koliko je vredno imati oko sebe tim stručnjaka. Ovu vrednost prepoznaju i naši klijenti, koji nam u sve većem broju ukazuju poverenje.

Vrednosti i znanja koji su prepoznatljivi u našem timu – to je i ono što tražimo od vas:

 • Imate završen pravni fakultet
 • Vidite sebe u advokaturi
 • Korisnik ste računara i MS Office paketa
 • Želeli biste da naučite više o primeni savremenih tehnologija u advokaturi
 • Savesni ste, odgovorni, vispreni i radoznali
 • Želite da steknete široko znanje u struci
 • Težite usavršavanju i napredovanju

Mi vas podržavamo u profesionalnom razvoju kroz:

 • Rad na predmetima iz različitih pravnih oblasti čime stičete širok krug znanja i iskustva
 • Svakodnevnu podršku starijih kolega
 • Rad u kancelariji koja neguje zdravu kulturu i odnose
 • Mogućnost pohađanja treninga u oblasti razvoja Soft Skills
 • Mogućnost plaćanja dodatnih obuka
 • HR službu koja brine o razvoju naših zaposlenih
 • Neformalna i nezaboravna druženja (Team building, proslave, Cinema day…), jer nije sve samo u radu
 • Četvorodnevna radna nedelja – naši zaposleni posle 6 meseci rada u našoj kancelariji dobijaju pravo da pored redovnog godišnjeg odmora, u proseku jednom u dva meseca imaju i slobodan petak – produženi vikend. Svakog petka neko od naših kolega ima slobodan dan! Na ovaj način brinemo o našim kolegama i trudimo se da im rad u našoj kancelariji bude prijatan a da posao ne postane previše naporan
 • Pripravnici koji kod nas obave ceo pripravnički staž, dobijaju 2 meseca plaćenog odsustva za pripremu za polaganje pravosudnog ispita
 • Plata za ovu poziciju se trenutno kreće u rasponu od 50.000-70.000 dinara, uz mogućnost daljeg napredovanja i ostanka u kancelariji nakon položenog pravosudnog ispita

Više o nama i timu možete pogledati na www.advokat-popovic.rs/nas-tim/ i na našem instagram profilu https://www.instagram.com/advokatpopovicns/, a o aktuelnim temama čitajte naš blog www.advokat-popovic.rs/slucajevi/.

U zavisnosti od broja prijava, može da se desi da budu kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor, hvala na razumevanju.

Rok za prijavu je 31.07.2024. Prijave slati na email kancelarija@advokat-popovic.rs


Upoznajte naš tim, a o aktuelnim temama čitajte naš blog.

Advokatska kancelarija Popović nalazi se u centru Novog Sada, u savremenom i prijatno opremeljenom prostoru, u blizini svih važnih institucija za obavljanje advokatske delatnosti. Našu kancelariju čini iskusan tim advokata i saradnika, koji je posvećen profesionalnom radu i uspehu, u svim oblastima našeg delovanja. Ciljevi kojima težimo su vrhunski kvalitet usluge, profesionalni pristup poslu i konstantni napredak u kvalitetu pomoći koju pružamo našim klijentima.

Podelite ovaj članak
Pročitajte ostale tekstove
Najnoviji slučajevi
Zakažite video poziv sa advokatom

Umesto sastanka u kancelariji, održavamo konsultacije i preko video poziva, putem Google meet platforme, koja je svima dostupna.

Cena konsultacija je 5.000,00 dinara, i plaća se unapred, najkasnije jedan radni dan pre termina konsultacija.

Ukoliko uplata ne bude bila vidljiva na računu jedan radni dan pre zakazanog termina, zadržavamo pravo da otkažemo zakazani termin.

Ako ste uplatili iznos za konsultacije, a iz opravdanih razloga budete sprečeni da se pojavite na video pozivu u zakazanom terminu, potrebno je da nas o tome obavestite jedan radni dan unapred kako bismo pomerili sastanak i zakazali drugi termin.

Podaci za uplatu

Primalac: Advokat Popović Srđan, Novi Sad, Lasla Gala 7
Svrha uplate: Konsultacije
Br. računa: 265-7570310000079-54